Legotillverkning i Stockholm

Vi producerar tunnplåtsdetaljer med en tjocklek på 0,5 till 5 millimeter. Den största delen av vår serieproduktion används inom medicin- och elektronikindustrin. Vår maskinpark i nordvästra Stockholm gör det möjligt för oss att stansa, bocka och svetsa produkterna på en och samma plats medan produkter med tjocklekar från 5 upp till 10 millimeter samt rördelar behöver bearbetas i en annan typ av maskiner. Då tar vi hjälp av underleverantörer som laserskär dessa delar.

Vi hjälper dig att gå från idé till färdig produkt med hjälp av prototyptillverkning och legotillverkning, som innefattar allt från tunnplåtsbearbetning till lackering. Vi bidrar med expertis och många års erfarenhet och ger dig förslag på eventuella förändringar som gör tillverkningsprocessen mer kostnadseffektiv och hållbar. Ju tidigare vi kommer in i projektet desto bättre!

När du anlitar oss får du gedigen kunskap från ett familjeföretag som har funnits i branschen sedan 1946. Du får förstklassig service, snabba leveranser och en trogen samarbetspartner i framtida projekt, oavsett om du då behöver legotillverkning eller något annat.

Många av våra kunder jobbar i närområdet och hämtar sina beställningar hos oss i Spånga, Stockholm, men vår kundbas sträcker sig från Malmö i söder till Kiruna i norr. Normalt ligger våra leveranstider på 2 – 4 veckor men vid brådskande uppdrag har vi möjlighet att leverera en beställning på ett par dagar. Om detaljerna ska ytbehandlas, lackeras eller screentryckas räknar vi med ytterligare en vecka per moment.

Prototyptillverkning

En prototyp hjälper dig att få en tydlig bild av hur din idé ser ut, hur den fungerar samt hur effektiv tillverkningen av produkten är. Prototypen tillverkar vi i tunnplåt eller plast, ta gärna kontakt med oss i ett tidigt skede så hjälper vi dig. Behöver du hjälp med konstruktionsunderlag tar vi fram det i något av de CAD-program som vi använder.

Under tillverkningsprocessen ger vi dig om det behövs förslag på ändringar i konstruktionen, till exempel om det finns ett mer passande material för din produkt. Allt för att göra produkten mer ändamålsenlig att tillverka och för att öka kvaliteten.

Om vi gör några ändringar dokumenteras det i ett uppdaterat underlag som du använder när dina produkter sedan serietillverkas.