Legotillverkning i Stockholm

Vi utför legotillverkning i Stockholm och producerar tunnplåtsdetaljer med en tjocklek på 0,5 till 5 millimeter. Den största delen av vår serieproduktion används inom medicin- och elektronikindustrin. Vår mekaniska verkstad i Stockholm gör det möjligt för oss att stansa, bocka och svetsa produkterna på en och samma plats medan produkter med tjocklekar från 5 upp till 10 millimeter samt rördelar behöver bearbetas i en annan typ av maskiner. Då tar vi hjälp av underleverantörer som laserskär dessa delar och hjälper oss med legotillverkningen.

Vi hjälper dig att gå från idé till färdig produkt med hjälp av prototyptillverkning och legotillverkning, som innefattar allt från plåtbearbetning till lackering. Vi bidrar med expertis och många års erfarenhet och ger dig förslag på eventuella förändringar som gör tillverkningsprocessen mer kostnadseffektiv och hållbar. Ju tidigare vi kommer in i projektet desto bättre!

LEGOTILLVERKNING I HELA SVERIGE

Behöver du hjälp med legotillverkning i metall, plåt, aluminium eller rostfritt stål? När du anlitar oss får du gedigen kunskap från ett familjeföretag som har funnits i branschen sedan 1946. Du får förstklassig service, snabba leveranser och en trogen samarbetspartner i framtida projekt, oavsett om du då behöver legotillverkning eller något annat.

Många av våra kunder jobbar i närområdet och hämtar sina beställningar hos oss i Spånga, Stockholm, men vår kundbas sträcker sig genom hela Sverige från Malmö i söder genom Göteborg, Linköping, Uppsala, Umeå och ända upp till Kiruna i norr. Normalt ligger våra leveranstider av legotillverkning på 2 – 4 veckor men vid brådskande uppdrag har vi möjlighet att leverera en beställning på ett par dagar. Om detaljerna ska ytbehandlas, lackeras eller screentryckas räknar vi med ytterligare en vecka per moment.

Legotillverkning, plåt och metall i stockholm
Legotillverkning i plåt och metall

Hör av dig till oss!
Vi är engagerade i våra kunder och hjälper till med allt från skissritning till produktion i små och stora serier. Med vår kunskap kompletterar vi som jobbar här varandra och vårt mål är att optimera och effektivisera produktionen av din idé. Vi erbjuder även prototyptillverkning i olika material så att du får en uppfattning av hur din produkt kommer att se ut och fungera innan vi börjar serietillverka den. Kontakta gärna oss för mer info!