Legotillverkning i Stockholm

Vi producerar tunnplåtsdetaljer med en tjocklek på 0,5 till 5 millimeter. Den största delen av vår serieproduktion används inom medicin- och elektronikindustrin. Vår maskinpark i nordvästra Stockholm gör det möjligt för oss att stansa, bocka och svetsa produkterna på en och samma plats medan produkter med tjocklekar från 5 upp till 10 millimeter samt rördelar behöver bearbetas i en annan typ av maskiner. Då tar vi hjälp av underleverantörer som laserskär dessa delar.

Vi hjälper dig att gå från idé till färdig produkt med hjälp av prototyptillverkning och legotillverkning, som innefattar allt från tunnplåtsbearbetning till lackering. Vi bidrar med expertis och många års erfarenhet och ger dig förslag på eventuella förändringar som gör tillverkningsprocessen mer kostnadseffektiv och hållbar. Ju tidigare vi kommer in i projektet desto bättre!

När du anlitar oss får du gedigen kunskap från ett familjeföretag som har funnits i branschen sedan 1946. Du får förstklassig service, snabba leveranser och en trogen samarbetspartner i framtida projekt, oavsett om du då behöver legotillverkning eller något annat.

Många av våra kunder jobbar i närområdet och hämtar sina beställningar hos oss i Spånga, Stockholm, men vår kundbas sträcker sig från Malmö i söder till Kiruna i norr. Normalt ligger våra leveranstider på 2 – 4 veckor men vid brådskande uppdrag har vi möjlighet att leverera en beställning på ett par dagar. Om detaljerna ska ytbehandlas, lackeras eller screentryckas räknar vi med ytterligare en vecka per moment.