Våra svetsmetoder – MIG/MAG- och TIG-svets 

Vi erbjuder TIG-svetsning, MIG-svetsning och MAG-svetsning i vår maskinpark i Stockholm. Vi har även punktsvetsar från IBE Robot och en bultsvetspistol från Soyer för grövre svetsarbeten. Med dessa svetsmetoder och verktyg kan vi erbjuda dig som kund allt från svetsning i stålplåt och rostfritt stål till aluminiumsvetsning.

Svetsning i Stockholm

Bland våra uppdrag har vi varit med och producerat täckplåtar, skyddshuvar, tankar, aluminiumkapslingar och mycket mer. Vi har även gjort maskinstativ och rörkonstruktioner. Vid svetsning av rör beställer vi ofta rör som har kapats med laserskärning. Om du vill svetsa i Stockholm – hör av dig så hjälper vi dig med allt du kan behöva. 

Svetsning i Stockholm

Hör av dig till oss!
Vi är engagerade i våra kunder och hjälper till med allt från skissritning till produktion i små och stora serier. Med vår kunskap kompletterar vi som jobbar här varandra och vårt mål är att optimera och effektivisera produktionen av din idé. Vi erbjuder även prototyptillverkning i olika material så att du får en uppfattning av hur din produkt kommer att se ut och fungera innan vi börjar serietillverka den. Kontakta gärna oss för mer info!